Ara llegint
El GOB Menorca concedeix a Maria Tudurí Sintes el premi Pere Prats de Medi Ambient

El GOB Menorca concedeix a Maria Tudurí Sintes el premi Pere Prats de Medi Ambient

El GOB Menorca concedeix a Maria Tudurí Sintes el premi Pere Prats de Medi Ambient

Maria Tudurí Sintes ha estat designada, per unanimitat del jurat, la guanyadora del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2023. Aquest és un guardó que atorga la Secció Insular de Menorca del GOB que té per objecte el reconeixement públic d’aquelles persones, entitats o col∙lectius que, per la seva trajectòria vital o accions perllongades en el temps, han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals, socials i culturals de Menorca, i concretament de l’equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa.

El jurat reunit pel GOB Menorca ha considerat que Maria Tudurí reuneix les qualitats per a ser mereixedora del premi Pere Prats de Medi Ambient 2023 atenent a la seva trajectòria i per ser un exemple de dona amb iniciativa, emprenedora, amb empenta i que s’ha sabut desenvolupar en un món tradicionalment masculí.

El jurat ha volgut deixar constància i visibilitzar la seva tasca com una heroïna del camp. A més, com exemple per demostrat que el camp es pot gestionar de manera intel·ligent i diferenciada per tenir viabilitat. També per ser exemple d’una activitat respectuosa amb els valors ambientals de l’illa.

Finalment, per ser un exemple de persona implicada i compromesa amb la seva feina, amb esperit de sacrifici i valors poc freqüents o més aviat en perill d’extinció.

El jurat

El jurat ha estat format per Carlos Coll, president del GOB Menorca; Mª Paz de Andrés Florit, sòcia escollida per sorteig; Llorenç Pons González, empresari vinculat a la ramaderia ecològica; Laura Piris, professora especialitzada en història contemporània, i David Baret, professional de la comunicació.

El premi serà entregat en un acte públic el dissabte 18 de novembre.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt