Ara llegint
“La Menorca que estimam”, mostra amb les millors fotos seleccionades pel GOB

“La Menorca que estimam”, mostra amb les millors fotos seleccionades pel GOB

"La Menorca que estimam", mostra amb les millors fotos seleccionades pel GOB

Fins el 20 de desembre es pot visitar l’exposició del concurs de fotografia “La Menorca que estimam”, organitzada amb motiu dels 45 anys del GOB Menorca.  El passat divendres es va inaugurar amb el lliurament dels premis als fotògrafs autors de les tres millors fotografies a judici del jurat. L’exposició es pot veure  a la sala d’exposicions del Claustre del Carme de Maó.

El primer premi va ser per Ricard Coll Cladera per la seva fotografia El mimetismo del autillo, on es veu el resultat de la coevolució de les espècies adaptant-se les unes a les altres. El segon premi el va recollir José Luis Greogorio Pujol, per Pau, una obra que ens remou la quietud que la contemplació del medi natural ens produeix. El tercer guardó va ser per Contemplando el cielo, una fotografia nocturna executada magistralment per Carlos Silvestre Tejero.

El jurat ha estat format per Antoni Cladera, reconegut fotògraf de natura compromès amb el medi ambient; Fina Salord, filòloga i historiadora de la cultura, i Magda Seoane, naturalista, poeta i membre de la junta del GOB. Les trenta millors fotografies a judici del jurat es poden veure impreses a l’exposició i tota la resta es va projectant.

El GOB està molt satisfet per l’elevada participació i per la gran qualitat de les fotografies presentades, que ens han aportant visions personals i diferents que reflecteixen la diversitat i la bellesa que conserva encara “La Menorca que estimam”. Asseguren que els anima a seguir treballant per la defensa dels seus valors ambientals i l’equilibri entre les activitats humanes i la conservació del medi natural.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt