Ara llegint
Miquel Vila enceta amb el seu pregó les festes de Sant Jaume de Santanyí

Miquel Vila enceta amb el seu pregó les festes de Sant Jaume de Santanyí

Miquel Vila enceta amb el seu pregó les festes de Sant Jaume de Santanyí

La placeta de s’Abeurador de Santanyí era ahir vespre plena per l’acte que inicia les festes de Sant Jaume, el pregó. Enguany, l’honor de donar per començades les festes del poble ha estat per a Miquel Vila Barceló, conegut a tot el poble per la seva dedicació a la cultura i a les tradicions. El pregoner va fer un repàs a la seva vida i en especial a la seva infantesa i joventut, i en com es vivien les festes durant la segona meitat del segle XX.

Abans, els gegants Bernat Cinclaus i Maria Ramis van ballar amb els geganters de l’escola de ball de bot Sa Mitja Lluna i la música dels xeremiers del municipi. Acompanyats per les autoritats, i per molts de veïnats i veïnades del poble, els gegants van fer el recorregut des de la Plaça Major fins a s’Abeurador, on van ballar just abans del pregó.

La vetlada es va tancar amb l’actuació de l’agrupació Ordi Broix, també a l’escenari preparat a la placeta de s’Abeurador.

Aquesta jornada inaugural de les Festes de Sant Jaume 2023 de Santanyí enceta un programa d’actes que s’allargarà fins al dia 30 de juny. Avui, dimarts 18 de juliol, la cita és amb el concert de la Banda Municipal de Música de Santanyí, cosa que garanteix un fantàstic espectacle. Serà a partir de les 22.00 a l’aparcament del carrer Bernat Vidal i Tomàs.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt