Ara llegint
Joana Maria Pascual continua quatre anys més com a presidenta de la Mancomunitat del Pla

Joana Maria Pascual continua quatre anys més com a presidenta de la Mancomunitat del Pla

Joana Maria Pascual continua quatre anys més com a presidenta de la Mancomunitat del Pla

Joana Maria Pascual, tinent de batle d’Ariany i regidora d’El PI, ha estat elegida pels ajuntaments que integren la Mancomunitat del Pla de Mallorca per continuar una legislatura més com a presidenta de la institució. La mancomunitat del Pla aglutina i gestiona els serveis de turisme, serveis socials i gestió de residus de catorze ajuntaments. Pascual ha estat elegida per unanimitat.

La presidenta de la Mancomunitat del Pla ha assegurat que està molt contenta de poder continuar una legislatura més en el càrrec. Pascual ha assegurat que “començar una legislatura és com encetar un meló, perquè mai saps que trobaràs dedins. Tenim projectes en marxa, els hem d’acabar i treure’ls endavant” ha assegurat.

“Em preocupa molt els concursos que tenim a l’aire i que no hem pogut arribar a adjudicar, el servei de residus, hem tengut dues vagues i no hem resolt els motius pels quals varen ser convocades. Cada dia pens amb els treballadors i amb la millora dels vehicles, estan esperant a resoldre un recurs del nou concurs de residus per la millora dels camions i personal”, ha explicat la presidenta que ha revalidat el càrrec per unanimitat.

Pascual també ha fet referència als serveis socials de la Mancomunitat. “Necessitam adjudicar el concurs del centre de dia i recuperar el bon servei que donàvem amb el SAD (Servei d’Atenció Domiciliari). Aquest era un servei modèlic i, per culpa de la pandèmia, avui no ho és i hem de tornar aconseguir revifar aquest servei”, ha insistit Pascual.

La presidenta ha recordat que també han de continuar fent feina en matèria d’aigua per poder fer arribar l’aigua potable a tots els municipis del Pla de Mallorca i en matèria de promoció turística que hi ha diversos projectes encaminats.

Per acabar, Pascual ha demanat als 14 representants dels ajuntaments que formen part de la Mancomunitat que “arribem a acords, que facem feina plegats com fins ara, sense mirar colors polítics i amb l’objectiu de millorar la vida i els serveis les persones que del Pla de Mallorca”.

Pascual va ser l’única candidata a presidir la Mancomunitat del Pla de Mallorca i va obtenir els vots dels representants de tots els ajuntaments que la formen: Santa Eugènia, Sencelles, Costitx, Lloret de Vistalegre, Sineu, Llubí, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Sant Joan, Vilafranca, Porreres, Montuïri i Algaida.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt