Ara llegint
Cuina de greixonera a la Fira del Fang de Marratxí

Cuina de greixonera a la Fira del Fang de Marratxí

Cuina de greixonera a la Fira del Fang de Marratxí

Un total de 200 persones han assistit avui a l’esdeveniment gastronòmic ‘Pecatta minuta, variat edition’, organitzat en el marc de la Fira del Fang de Marratxí i en el qual han cuinat cinc reconeguts xefs de l’illa: Ariadna Salvador, Jordi Cantó, Tomeu Lassio, Miquel Calent i Andrés Benítez. L’esdeveniment, que s’anava a realitzar inicialment als jardins del Museu del Fang, ha tingut lloc finalment en els Cellers Suau en Es Pont d’Inca, a causa de la pluja. 

Els assistents han pogut degustar un variat compost per ensaladilla, frit, llengua amb tàperes, pica pica de sèpia i raola de verdures en un plat de ceràmica elaborat en una de les olleries de Pòrtol, que després se n’han pogut portar com a obsequi. A més a més, els plats han estat elaborats en greixoneres de fang. sempre que ha estat possible.

Es tracta d’una de les novetats que ha incorporat enguany la XXXIX Fira del Fang, esdeveniment amb el qual s’ha volgut destacar i posar en valor la ceràmica en la cuina tradicional mallorquina.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt