Ara llegint
El conte “La fàbrica de sabates màgiques” explica la història del calçat a Inca

El conte “La fàbrica de sabates màgiques” explica la història del calçat a Inca

El conte "La fàbrica de sabates màgiques" explica la història del calçat a Inca

“La fàbrica de sabates màgiques” és una obra il·lustrada que explica la història del calçat i les seves indústries a Inca, d’acord amb el que es mostra a l’exposició permanent del Museu. L’obra es fruit de dos anys de col·laboració entre l’Ajuntament d’Inca i Esment Guies. Es presentarà dimecres 24 d’abril, a les 16.30 hores a la sala de conferències del museu. 

Els usuaris d’Esment Guies realitzen les visites guiades en el Museu del Calçat i la Indústria. Arran d’aquesta col·laboració, va sorgir la idea de fer una visita guiada específica per als i les més petites amb elements fantàstics. 

Després es varen dur a terme diferents tallers amb l’escriptora Maria Antònia Moyà i la il·lustradora Elena Bosco, a través dels quals es varen crear diferents materials. Ara, tot el contingut s’ha editat per crear el conte «La fàbrica de sabates màgiques», que es presenta dimecres. 

«Estam molt contents de col·laborar amb Esment i poder donar una passa més plegats per aconseguir atreure a un públic infantil i traslladar-los de manera senzilla i atractiva el contingut del Museu i una part molt important de la història d’Inca», explica el regidor del Museu del Calçat i la Indústria d’Inca, Andreu Caballero. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt