Ara llegint
Alaró adjudica la construcció d’un centre de dia amb 25 places

Alaró adjudica la construcció d’un centre de dia amb 25 places

Alaró adjudica la construcció d'un centre de dia amb 25 places

L’Ajuntament d’Alaró va aprovar al darrer plenari la proposta per adjudicar la construcció del nou centre de dia del municipi. L’empresa Obras y Promociones Comas serà l’encarregada de dur a terme la construcció per un pressupost total de 1.099.181 euros. Aquesta decisió es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern del Partit Popular i del grup municipal socialista, mentre que Més es va abstenir.

El termini d’execució de les obres és de 18 mesos i s’espera que puguin estar enllestides per octubre de 2024.

Juntament amb l’adjudicació l’empresa assumeix el compromís d’executar una sèrie de millores sense cap cost addicional com són una pèrgola metàl·lica per al pati, una xarxa de rec per a les zones enjardinades, la plantació d’arbres i la instal·lació de bancs exteriors de plàstic reciclat.

El batle, Llorenç Perelló, ha indicat que “mantenim el nostre compromís per fer realitat aquest equipament social el més aviat possible. Ara que ja tenim l’empresa responsable farem tot el possible perquè es compleixin els terminis d’execució i els alaroners que ho necessitin puguin usar aquest servei com abans millor”.

Perelló ha manifestat que “m’hagués agradat que aquesta adjudicació i totes les decisions referents a aquest projecte s’adoptassin per unanimitat, ja que és un equipament lluitat per tots els grups. En aquest sentit, vull agrair de forma especial el suport del grup socialista en aquest procés per què han demostrat sentit de municipi”.

Per a 25 persones

El nou centre es construeix en un solar de 450 metres aportat pel consistori i inclourà 25 places. Ara mateix es construeix una planta soterrada i una planta baixa que resoldrà les necessitats inicials.

En tot cas el consistori té en previsió poder realitzar en un futur una ampliació per ubicar-hi un habitatge tutelat i també les dependències de l’Àrea de Serveis Socials actualment ubicades a la casa consistorial.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt