Ara llegint
El Ferrocarril de Sóller destina a la UNICEF la recaptació íntegra d’aquest diumenge

El Ferrocarril de Sóller destina a la UNICEF la recaptació íntegra d’aquest diumenge

El Ferrocarril de Sóller destina a la UNICEF la recaptació íntegra d'aquest diumenge

El Ferrocarril de Sóller ha anunciat que la recaptació íntegra del Tren de Sóller d’aquest diumenge es destinarà a la UNICEF, una iniciativa a la qual la companyia s’hi va adherir ja fa vuit anys. El 20 de novembre és precisament el Dia Mundial de la infantesa.

Infants damnificats per la guerra d’Ucraïna seran alguns dels beneficiaris d’aquesta col·lecta, on la UNICEF s’hi troba bolcada des de l’inici de la guerra.

El president de la companyia, Óscar Mayol, ha fet una crida perquè aquest dia acudeixin més passatgers a gaudir del trajecte del tren. Assegura que el seu objectiu és que més de 300 persones vagin amb el tren al llarg d’aquesta jornada.

La presidenta del comitè balear de la UNICEF, Mercedes del Pozo, ha dit que “des de fa vuit anys el Ferrocarril de Sóller col·labora anualment amb la nostra entitat en diferents campanyes com aquesta, que va en defensa i promoció dels drets de la infantesa”.

En una data posterior al Dia Mundial de la Infantesa Mayol es reunirà amb la representant d’UNICEF per lliurar-li un taló amb la recaptació d’aquest diumenge.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt