Ara llegint
El Tren de Sóller amplia el nombre de serveis davant la demanda turística

El Tren de Sóller amplia el nombre de serveis davant la demanda turística

El Ferrocarril de Sóller destina a la UNICEF la recaptació íntegra d'aquest diumenge

Amb la propera arribada de la Setmana Santa i l’inici de la temporada turística, l’emblemàtic Tren de Sóller, un dels principals atractius turístics de l’illa, ha anunciat l’ampliació de les freqüències per satisfer la demanda dels visitants.

Amb l’objectiu de millorar l’experiència dels turistes i de garantir un servei més eficient, el Tren de Sóller, que connecta Palma amb la localitat de Sóller, ha decidit augmentar el nombre de sortides diàries, com també ho fa el Tramvia, que uneix Sóller amb el Port de la localitat.

Així, des d’aquest dilluns, 11 de març i fins a l’inici de la temporada alta, on s’ampliaran de nou les freqüències, la històrica línia ferroviària ofereix una oferta d’horaris més àmplia que permetrà als visitants gaudir de més opcions per planificar els seus trajectes a a través d’aquest pintoresc viatge que travessa paisatges espectaculars de la Serra de Tramuntana.

El primer trajecte d’anada de Palma a Soller es realitzarà a les 10.10 hores, mentre que el trajecte invers, de Sóller a Palma, serà a les 09.00 hores. Pel que fa a l’últim trajecte del dia, es realitzarà a les 19.40 hores de Palma a Sóller, ia les 18.30 hores en sentit invers, de Sóller a Palma.

Amb aquesta mesura, el Tren de Sóller espera no només augmentar la satisfacció dels visitants, sinó també contribuir a l’impuls econòmic de la zona. La línia ferroviària constitueix un important motor turístic i un dels atractius més emblemàtics de Mallorca, atraient milers de turistes cada any.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt