Ara llegint
El refugi de Galatzó disposarà d’una gran sala diàfana per a la celebració d’activitats

El refugi de Galatzó disposarà d’una gran sala diàfana per a la celebració d’activitats

El refugi de Galatzó disposarà d'una gran sala diàfana per a la celebració d'activitats

El vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi Rural i Esports, Pedro Bestard, que la sala multifuncional que està situada en el refugi de Galatzó, a Calvià, amb una superfície útil de 266 metres quadrats, serà habilitada com una sala polivalent, on s’hi podran celebrar reunions, conferències i altres activitats relacionades amb la cultura i el medi ambient.

El Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca elabora un projecte d’habilitació d’aquest espai diafan, en el qual s’hi inclou la instal·lació audiovisual completa i mobiliari per donar funcionalitat a una sala «que es troba emmarcada en un entorn natural excepcional i que estarà dissenyada per acollir una gran varietat d’esdeveniments, a més d’una àmplia diversitat d’activitats i de tallers».

Bestard ha visitat les instal·lacions de Galatzó acompanyat del director insular de Medi Ambient, Luis Rubí. Durant el recorregut el conseller ha pogut saludar tot el personal que treballa en el refugi.

Així, es preveu la instal·lació d’equips de so i d’imatge que s’adaptaran a les necessitats previstes —altaveus, micròfons, projectors, pantalles, panell àudio, monitors, unitat de control de gravador, taula de conferències i cadires, etc. —, a més del cablejat de la instal·lació i el desenvolupament de la integració dels equips.

«L’ús d’aquesta sala multifuncional és un lloc ideal per a la celebració de trobades de treball, de reunions i d’altres tipus d’esdeveniments, i, a més, ens servirà per posar en valor la riquesa mediambiental i paisatgística de Galatzó», ha afegit el conseller.

Fins al moment, aquesta sala ha estat utilitzada per fer-hi activitats diverses, com tallers de ioga, cuina saludable i activitats infantils i de formació per a professorat del CEP de Calvià.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt