Ara llegint
Quatre grups animaran les vetllades del Port de Sóller amb la Trobada d’Havaneres

Quatre grups animaran les vetllades del Port de Sóller amb la Trobada d’Havaneres

El Port de Sóller acull aquesta setmana la desena edició de la Trobada d’Havaneres que es celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre a la platja d’en Repic. Les havaneres es retrobaran amb el públic més fidel després de dos anys d’absència forçada per la pandèmia i, a més, recuperarà el seu escenari inicial de la zona oposada a Santa Catalina.

Hi participaran els grups Mar i Vent (Costa Brava), Sis de Ponent (Menorca) i Ben Trempats (Mallorca). El programa es completarà amb l’actuació dels sonadors de l’agrupació Aires Sollerics, segons va informar el regidor de Turisme, Sebastià Aguiló.

La desena edició de la Trobada tendrà com a padrins el músic i compositor vilafranquer Tomeu Penya i l’hoteler solleric Miquel Frontera.

A més de les actuacions musicals a l’escenari, durant les dues jornades i abans d’iniciar-se el concert, una embarcació recorrerà la badia. A bord hi navegaran diversos músics que interpretaran les cançons més emblemàtiques del repertori de les havaneres amb la finalitat de convidar els més despistats a les revetlles.

L’organització ha informat que fletarà trens especials per acudir fins al Port de Sóller els dos dies del cicle i autobusos per tornar quan acabin les actuacions. Tots els actes són gratuïts i amb aquestes jornades Sóller posa el colofó a les activitats de l’estiu.

Nou escenari

La ubicació escollida per a l’edició d’enguany de la Trobada d’Havaneres és inèdita. El festival torna a la Platja d’en Repic, on hi va néixer, després d’un breu periple per la platja de Can Generós. En aquesta ocasió, emperò, l’escenari es situarà més aprop del passeig peatonal. En ocasions anteriors el cadafal s’instal·lava a tocar del Llatzeret, a molta distància dels bars i restaurants.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt