Ara llegint
Aqualia neteja 1.400 metres de la xarxa municipal de clavegueram del Port de Sóller

Aqualia neteja 1.400 metres de la xarxa municipal de clavegueram del Port de Sóller

Aqualia, empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigües de Sóller, portarà a terme aquesta setmana les tasques de neteja de 1.400 metres de canonades del clavegueram municipal de la primera línia de la platja del Port de Sóller. L’objectiu és retirar els residus acumulats a la xarxa que podrien provocar vessaments al passeig marítim.

La majoria són tovalloletes d’un sol ús, olis i greixos que formen pastilles que taponen la xarxa quan es refreda . Aquests treballs formen part de la posada a punt de la xarxa de cara a la temporada turística i comprèn el carrer Marina, el passeig es Través, la plaça de Sa Torre i el passeig de Sa Platja.

Aqualia recorda que, a més d’aquestes tasques de neteja programada que realitza, els ciutadans poder contribuir al manteniment de les instal·lacions evitant tirar brutícia en els embornals que provoquin obstruccions i males olors als carrers. A més, aconsella no utilitzar el WC com a paperera i realitzar un bon manteniment dels decantadors de greixos dels hotels i restaurants, que provoquen grans problemas a la xarxa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt