Ara llegint
Aprovada una tercera edició del programa “Balears bons de comerç” per al 2023

Aprovada una tercera edició del programa “Balears bons de comerç” per al 2023

Enguany, el programa es durà a terme en dues campanyes: la primera, des del 21 de març fins al 15 d’abril, i la segona, des del 2 d’octubre fins al 31 de desembre. El crèdit assignat a la convocatòria és d’1.375.200 €, amb càrrec al pressupost de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l’exercici del 2023. L’import esmentat es distribuirà en les dues campanyes de la manera següent: primera campanya, 499.995 euros i 33.333 bons; segona campanya, 875.205 euros i 58.347 bons.

Amb aquest programa de foment del comerç detallista «Balears bons de comerç», el Govern de les Illes Balears vol propiciar l’enfortiment dels autònoms, les microempreses i les petites empreses del sector comercial detallista; afavorir el teixit empresarial sobre el qual reposa el sector comercial, estimulant la demanda; dinamitzar l’activitat comercial promovent-ne la repercussió en l’àmbit local i comarcal, i estimular i fomentar les vendes de les empreses comercials detallistes.

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns, a proposta del vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, la convocatòria de subvencions per a l’execució del programa.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca, com a entitat col·laboradora, serà l’encarregada de la gestió i de l’execució del programa i farà de nexe de relació amb els comerços participants per articular la seva adhesió i controlar el desenvolupament adequat dels compromisos adquirits d’acord amb el programa. Aquesta col·laboració inclou que l’entitat col·laboradora es constitueixi com a dipositària dels fons i que aboni als establiments comercials adherits al programa els ajuts corresponents.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt