Ara llegint
Biel Miralles i Bartomeu Torres, homenatjats pel seu suport a la raça de porc negre mallorquí

Biel Miralles i Bartomeu Torres, homenatjats pel seu suport a la raça de porc negre mallorquí

L’Associació de Ramaders de Porc Negre ha celebrat la seva assemblea anual, que ha servit per homenatjar dues persones que han estat cabdals per a l’evolució d’aquesta entitat i de la raça de porc mallorquina.

Biel Miralles, soci de la cooperativa Alpira d’Algaifa i productor de porc negre, va ser reconegut com a membre distingit de l’associació pel seu treball constant en favor de la recuperació del porc negre.

També Bartomeu Torres, president de l’Associació de Ramaders de Porc Negre i fundador d’aquesta antitat de 35 anys d’antiguitat, va rebre un reconeixement. Torres va ser president de Cooperatives Agro-Alimentàries Illes Balears entre 1992 i 1994 i també fou un dels fundadors de la Cooperativa Agrària de Sineu. L’any 2019 ja va rebre el Premi Coop de la Federació de Cooperatives Illes Balears en reconeixement a la seva trajectòria en la promoció de l’agricultura i la ramaderia.

Maria Francisca Parets, gerent de Cooperatives Agro-Alimentàries Illes Balears, i la conselleria d’Agricultura, Mae de la Concha, varen ser respectivament les encarregades de lliurar els dos guardons i d’adreçar unes paraules als homenatjats, dient d’ells que són persones compromeses amb el sector agrari, l’associacionisme i el cooperativisme agroalimentari a les Illes Balears.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt