Ara llegint
Contenidors rosa per reciclar vidre i combatre el càncer de mama

Contenidors rosa per reciclar vidre i combatre el càncer de mama

«Recicla vidre per elles» és el nom de la campanya que a partir d’ara es durà a terme a nou municipis de les Illes Balears i que, al mateix temps que contribuirà a la millora de les condicions mediambientals, recaptarà doblers per investigar sobre el càncer de mama.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el director general de Residus i Educació ambiental, Sebastià Sansó, el regidor d’Agricultura, Pesca i Medi ambient de Son Servera, Miguel Ángel Espases, i el gerent d’Ecovidrio a les Illes Balears, Roberto Fuentes, han presentat avui dematí la nova campanya.

«Recicla vidre per elles» recaptarà fons per a la investigació contra el càncer de mama a través de 18 contenidors de color rosa que s’instal·laran als municipis de Son Servera, Muro, Andratx, Pollença, Es Migjorn Gran, Alaior, Formentera, Sant Antoni i al nucli de Can Picafort (Santa Margalida). Ecovidrio transformarà els envasos de vidre depositats a aquests contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de solidaritat contra el càncer.

Mir ha donat l’enhorabona a Ecovidrio per la iniciativa i ha instat la ciutadania a participar-hi «per donar un impuls a una causa tan noble com és la investigació contra el càncer a la vegada que contribuïm a deixar un plantea millor per a les generacions futures».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt