Ara llegint
El Consell aposta per promoure la marca Producte Mallorca en els hotels i restaurants de l’arxipèlag

El Consell aposta per promoure la marca Producte Mallorca en els hotels i restaurants de l’arxipèlag

El Consell aposta per promoure la marca Producte Mallorca en els hotels i restaurants de l'arxipèlag

La nova consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Pilar Amate, ha expressat la seva intenció «d’establir una línia de col·laboració amb el canal HORECA per promocionar la marca Producte Mallorca i, alhora, fer un reconeixement a la feina que fan els agricultors i petits productors de l’illa».

Així ho ha assenyalat la consellera de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, després de mantenir una reunió de treball amb José Luis Córcoles, representant de l’empresa organitzadora d’Horeca Balears, el lloc de trobada per als professionals de la restauració, l’hoteleria i el càtering de les Illes.
 
Durant aquesta primera trobada, s’han tractat possibles línies d’actuació conjunta i participació amb el departament per establir sinergies de col·laboració publicoprivada amb vista a donar suport a la fira i a potenciar-la, perquè «serveixi d’aparador dels productes locals de l’illa», ha apuntat la consellera.
 
Es tractaria «d’apropar el nostre extens catàleg de productes a les empreses d’hostaleria i restauració de Mallorca i també de fora de les Illes, amb l’objectiu d’incentivar el consum dels nostres excel·lents productes locals, com ara fruites, hortalisses i carnis, derivats del nostre sector agrari, així com d’altres elaborats amb matèria primera autòctona», ha assenyalat.
 
«Aquest tipus de fira pot representar una oportunitat fabulosa per donar a conèixer els nostres productes i establir relacions comercials amb les nostres empreses locals i donar valor i promocionar dins i fora de les Illes els nostres productes agroalimentaris», ha avançat la consellera després de la reunió.
 
L’any que ve, el 2024, la fira HORECA Mallorca celebrarà la setena edició durant els dies 5, 6 i 7 de febrer. La tercera edició d’HORECA Eivissa i Formentera serà els dies 26, 27 i 28 de febrer i la segona edició d’HORECA Menorca tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de març.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt