Ara llegint
L’Agència d’Estratègia Turística recull el premi de FITUR a l’Estand Sostenible

L’Agència d’Estratègia Turística recull el premi de FITUR a l’Estand Sostenible

L'Agència d'Estratègia Turística recull el premi de FITUR a l'Estand Sostenible

El director adjunt de l’Agència d’Estratègia Turística (AETIB), Francesc Ferrer, ha recollit a Madrid el premi ‘Estand Sostenible Fitur 2023’  que l’organització de de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) ha atorgat a les Illes Balears pel seu estand de la passada edició, que va tenir lloc el mes de gener. Juntament amb Francesc Ferrer també hi han assistit els tècnics de l’AETIB responsables del muntatge i l’organització de la fira.

Aquest guardó el concedeix l’organització de la fira en col·laboració amb l’Institut de Turisme Responsable (RTI) i té per objectiu reconèixer i destacar l’esforç de les Illes Balears per fer que la seva presència en Fitur sigui respectuosa amb el medi ambient i el canvi climàtic, analitzant la seva contribució a afavorir aspectes socials i culturals, així com de referència a qüestions de governança i economia. Aquest és el segon any que les Illes Balears són reconegudes amb el premi ‘Estand Sostenible’ de Fitur, ja que varen ser guardonades també en l’edició de 2021.

L’estand de les Illes Balears en Fitur va ser un estand de nova creació inspirat en la Posidònia Oceanica. La nova proposta va sorgir de la cerca d’esquematitzar les propietats d’aquesta planta marina, tan característica del Mediterrani, per a construir un estand diferent i atractiu que reflecteixi els seus colors, que sigui natural i que projecti la imatge d’un compromís amb la sostenibilitat tan necessari per a la seva supervivència.

L’estand de les Illes Balears en la passada edició de FITUR 2023 va ser un estand en el qual la sostenibilitat va estar molt present durant tot el procés constructiu i expositiu. Tot això ha valgut el reconeixement per part del jurat del premi ’Estand Sostenible Fitur 2023’. Aquests premis estan alineats amb la labor del RTI i, per tant, relacionats amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt