Ara llegint
Toni Seguí, un exemple per als joves pagesos mallorquins

Toni Seguí, un exemple per als joves pagesos mallorquins

Toni Seguí, un exemple per als joves pagesos mallorquins

El conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Toni Fuster, acompanyat de la directora insular de Joventut, Alicia Vinaixa, ha rebut avui al Palau Reial el jove ramader, Toni Seguí Villalonga, guardonat amb el premi honorífic en la categoria de medi ambient de l’Institut de la Joventut d’Espanya (INJUVE).

FORA VILA ofereix, precisament avui, una entrevista a Toni Fuster. 

Durant la trobada, Fuster s’ha interessat per la tasca del jove ramader que va començar a treballar amb 19 anys i que forma part de la cinquena generació d’una família dedicada al sector primari. En concret, a l’explotació Son Jover SAT, a Inca. Actualment Toni Seguí Villalonga programa cultius de fruita seca, pastures i hortalisses i també maneja els ramats d’oví de llet, oví de carn i de cabrit de llet. 

L’INJUVE va atorgar els Premis de Joventut d’enguany el passat 14 de juliol. Cooperatives Agroalimentàries va presentar la candidatura de Toni Seguí Villalonga, nascut el 1994 a la capital des Raiguer. 

El conseller de Presidència destaca que el jove ramader mallorquí hagi obtingut un reconeixement d’àmbit nacional, ja que «el sector necessita exemples com aquest per pal·liar la manca de relleu generacional, el repte principal de l’àmbit agroalimentari, així com el de la rendibilitat de les explotacions i la sostenibilitat medi ambiental ».

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt