Ara llegint
La campanya «Sou grans» posa en valor el voluntariat a edats madures

La campanya «Sou grans» posa en valor el voluntariat a edats madures

La campanya «Sou grans» posa en valor el voluntariat a edats madures

El Govern ha posat en marxa aquest dilluns una campanya de sensibilització per posar en valor la feina que fa la gent gran al món del voluntariat i fomentar la seva participació. Si l’any passat el Govern de les Illes Balears va dedicar la Setmana del Voluntariat al reconeixement de la tasca dels més joves, enguany vol reconèixer la feina dels més grans i animar-los a participar, o continuar participant, en les diferents iniciatives de voluntariat desplegades a les Illes.

Per això, al llarg de tota la setmana, la Direcció General distribuirà a les quatre Illes pòsters i calendaris en centres de majors, parcs, col·legis i, en general, en tots aquells espais on hi ha major afluència de gent gran, amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents possibilitats que ofereix el món del voluntariat per a les persones majors.

«El voluntariat pot marcar la diferència per a moltes persones que sofreixen solitud no desitjada», explica Marina Crespí, directora general de Participació, Transparència i Voluntariat, del Govern. «I no sols ajuda a rompre l’aïllament, també ajuda a recuperar l’autoestima, a sentir-se actius en la societat i establir relacions socials i vincles intergeneracionals», afegeix.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt