Ara llegint
El Consell de Mallorca augmenta les ajudes per a les entitats de gent gran

El Consell de Mallorca augmenta les ajudes per a les entitats de gent gran

El Consell de Mallorca augmenta les ajudes per a les entitats de gent gran

El Consell de Mallorca ha anunciat que augmenta, per a l’exercici de 2023, les subvencions per a les associacions i federacions de gent gran de l’illa, concretament en 175.000 euros més en relació amb l’any anterior. El pressupost anual d’enguany ascendeix a 1.955.000 euros. L’augment permet un increment de 600 euros més per a les associacions, per destinar-los al lloguer.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha destacat el compromís de la institució insular amb col·lectiu de la gent gran. “Escoltam i ens adaptam a les seves necessitats perquè pugui donar cada vegada un millor servei a les persones majors de Mallorca”, ha dit.

En total es calcula que unes 170 associacions es beneficiaran d’aquestes ajudes per al manteniment i per desenvolupar activitats relacionades amb la salut física i mental amb tallers de gimnàstica, ball, ioga, taitxí, pilates, relaxació, expressió corporal i psicomotricitat. Les entitats ofereixen també activitats d’estimulació de la memòria, visites socioculturals, i tallers intergeneracionals. I també hi ha activitats de dibuix, pintura, fotografia, corals, tallers de teatre i aprenentatge musical i conferències de contingut divers, cursos d’idiomes i tallers de treballs manuals.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt