Ara llegint
La IGP Ametlla de Mallorca celebra la confiscació d’una partida d’ametlla contaminada

La IGP Ametlla de Mallorca celebra la confiscació d’una partida d’ametlla contaminada

Foto J. Serra

El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Ametlla de Mallorca celebra la confiscació de la partida d’ametlla Australiana contaminada per aflatoxines importada per una empresa mallorquina.

Aquesta entitat destaca en un comunicat que l’acció del Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil hagi evitat que aquesta partida d’ametlla es pogués comercialitzar a les Illes Balears, posant en risc la salut dels consumidors i posant en dubte la seguretat de tot el sector agroalimentari i especialment dels fruits secs.

Aquestes notícies demostren, afegeixen, “que els controls tant de les autoritats competents en sanitat, medi ambient i frau alimentari com els que realitzen les marques de qualitat són efectius i que tots treballem per eliminar aquestes pràctiques fraudulentes de tota la cadena alimentària”. Des de la IGP ametlla de Mallorca conclouen que seguiran treballant “per garantir un producte local de la millor qualitat i defensar als nostres productors i indústries inscrites”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt