Ara llegint
Eivissa millora la seguretat de l’accés a la finca de Ca’n Senyora

Eivissa millora la seguretat de l’accés a la finca de Ca’n Senyora

Eivissa millora la seguretat de l'accés a la finca de Ca'n Senyora

El departament de Xarxa Viària del Consell Insular d’Eivissa ha millorat l’accés a la finca de Ca’n Senyora a través de l’EI-501, que uneix Sant Rafel de sa Creu amb Santa Agnès de Corona, al municipi de Sant Antoni de Portmany. En aquesta finca es situen 12 cases des de les quals, fins ara, era impossible incorporar-se a la carretera insular en condicions de seguretat atesa la mala visibilitat per mor d’un mur de pedra que no permetia veure a ambdós sentits de la via sense envair parcialment un dels dos carrils

El conseller de Xarxa Viària, Mariano Juan, ha explicat que tot i que encara no s’havia hagut de lamentar cap accident greu, “els vesins han patit diversos ensurts que obligaven a actuar, com hem fet”. Aquesta obra forma part d’un pla d’eliminació de creueres perilloses a aquesta carretera, de què en formen part dos més: una que ja ha estat corregida i la d’accés a la finca de Ca’n Cala per la que ja s’ha encomanat un projecte.

Paral·lelament amb aquesta obra, s’ha refès la paret de pedra que separava la carretera i la fina, després de desplaçar-la uns tres metres i s’han soterrat cables aeris, tan de telefonia com d’electricitat. El cost total d’aquestes operacions ha estat de 164.000 euros, que han estat executats per l’empresa Hermanos Parrot en un termini de dos mesos.

Per la seva banda l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, ha expressat la seva alegria per la solució a un encreuament que permet donar visibilitat a tots els vesins que surten de Can Senyora “i que fa més d’una dècada que demanaven una solució”. Serra també ha recordat que aquestes millores coincideixen en el temps amb l’execució del Pla Pilot de reordenació del trànsit de Sant Rafel que permet treure 11.000 vehicles diaris del centre del poble.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt