Ara llegint
La Cooperativa Agroeivissa, Premi al Mèrit Ciutadà en el seu 25è aniversari

La Cooperativa Agroeivissa, Premi al Mèrit Ciutadà en el seu 25è aniversari

La Cooperativa Agroeivissa, Premi al Mèrit Ciutadà en el seu 25è aniversari

Helen Watson (a títol pòstum), Foto Estudio Raymar, la Cooperativa Agroeivissa i la companyia Trasmapi son els guanyadors del Premi al Mèrit Ciutadà 2024 que impulsa el Consell d’Eivissa.

El jurat dels Premis al Mèrit Ciutada 2024 d’Eivissa, ha estat presidit pel conseller de Presidència, Salvador Losa, i format per representants de tots els grups polítics de la corporació insular, representants de Fomento de Turismo de la isla de Ibiza (Antonio Marí), d’APNEEF (Asunción Fresneda), de l’Associació Amics de sa Música (Nélida Boned), d’Ibicine (Helher Escribano) i el premiats amb la Medalla d’Or en 2023, (Joan Marí Ferrer en representació del Casino des Moll). Ha triat entre les nou candidatures presentades en convocatòria pública els quatre guanyadors.

Helen Watson  ha estat reconeguda per la seua valuosa tasca social i reivindicativa al front de l’associació Ibiza y Formentera contra el càncer durant més de tretze anys, fomentat el progrés en matèria sanitària i el benestar social de la ciutadania illenca. Watson va morir el mes de juliol passat i es tracta d’un reconeixement a títol pòstum.

Foto Estudio Raymar obté el guardó en reconeixement a la seua trajectòria professional i treball de més de 60 anys que l’ha dut a ser un dels estudis fotogràfics referents per a la societat illenca, exemple de negoci familiar amb una important vinculació social a Eivissa, per on han passat i han estat retratats generacions d’eivissencs.

La Cooperativa Agroeivissa, en el seu 25è aniversari, obté el premi al Mèrit Ciutadà en reconeixement per la seua tasca clau pel foment i impúls de l’activitat al camp eivissenc així com de la producció i consum del producte local i varietats autòctones.

Trasmapi, en el seu 50 aniversari, en reconeixement a una empresa que va ser pionera del sector nàutic a Eivissa, iniciant la seua activitat de línia de transport regular entre les Pitiüses en la dècada dels anys 70 fins avui.

Els premis seran lliurats en l’acte oficial que tindrà lloc el proper 19 d’abril. El president del Consell, Vicent Marí, ha felicitat a cadascú dels premiats donant “l’enhorabona per un reconeixement a tota una vida de dedicació al treball, les persones i el món rural d’Eivissa, sent un exemple del què ens hem de sentir orgullosos”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt