Ara llegint
El Santuari de Lluc, imatge del cupó de l’ONCE del dijous dia 19 de gener

El Santuari de Lluc, imatge del cupó de l’ONCE del dijous dia 19 de gener

El Santuari de Lluc, imatge del cupó de l'ONCE del dijous dia 19 de gener

El Santuari de Lluc és la imatge del cupó de l’ONCE del dijous 19 de gener. Cinc milions de cupons difondran el primer santuari marià de les Balears que a partir d’avui mateix ja es poden adquirir arreu del país.

José Vilaseca, delegat territorial de l’ONCE, i mossèn Marià Gastalver, prior del Santuari de Lluc, acompanyats de Toni Sorà, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE, han presentat aquest cupó avui dimecres.

Des del Santuari han lloat la gran tasca de l’ONCE, que el 2018 celebrà el 80è aniversari, com a organització d’esperit jove, oberta a la realitat social canviant, diversa i sempre dinàmica, que renova cada any la seva vocació de servei a les persones cegues o amb una altra discapacitat per millorar la seva autonomia personal i qualitat de vida.

El prior ha agraït a l’ONCE que el cupó del proper dia 19 incorpori la imatge del Santuari. Aquest vol estar obert a tots els pelegrins que hi pugen a venerar la Reina de Mallorca per poder-los oferir un espai de trobada amb un mateix, amb els altres i amb Déu, ha assenyalat.

El cupó diari de l’ONCE posa en joc un premi de 500.000 € al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 € a les cinc xifres del número premiat. A més de 450 premis de 250 € a les quatre darreres xifres i altres 450 premis a les quatre darreres; 9.000 premis de 25 € en cas de les tres darreres o les tres primeres; igualment per a les dues primeres i darreres (6 €), i reintegrament de 2 € a la primera o la darrera xifra del número premiat.

A partir d’avui, dimecres 11, ja es poden adquirir els cupons amb la imatge del Santuari que acull la imatge de la Mare de Déu més venerada de Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt