Ara llegint
L’ONCE dedica el cupó del dia 2 de març al variat, la tapa més mallorquina

L’ONCE dedica el cupó del dia 2 de març al variat, la tapa més mallorquina

L'ONCE dedica el cupó del dia 2 de març al variat, la tapa més mallorquina

En una iniciativa que celebra la rica diversitat culinària d’Espanya, l’ONCE ha dedicat el cupó del dissabte 2 de març a una de les tapes més emblemàtiques de Mallorca: el variat. Aquesta decisió forma part de la sèrie ‘El cupó se’n va de tapes’, que cada dissabte destaca una tapa típica de les diferents comunitats autònomes i ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

La presentació del cupó va tenir lloc ahir a Palma, amb la presència de José Antonio Toledo, delegat de l’ONCE a les Illes Balears, i Josep Aloy, director general de Turisme del Govern Balear. Tots dos van destacar la importància d’aquest gest per a la promoció de la gastronomia local i el turisme a les illes.

El variat mallorquí, segons descriuen des de l’ONCE, és més que una simple tapa; és una experiència culinària que encapsula l’essència de la gastronomia illenca. En un sol plat, es combinen sabors i textures variades, amb ingredients com calamars, pilotes, croquetes, carn i ensalada russa. Tradicionalment servit en una cassola de fang, aquest plat s’ha elaborat durant més de 60 anys i és típic de l’esmorzar mallorquí, consumit generalment durant el dematí.

Amb cinc milions i mig de cupons distribuïts, l’ONCE no sols busca celebrar la gastronomia, sinó també recolzar l’hostaleria i el turisme local. A més, l’Organització manté el compromís amb el joc responsable i la tasca social, destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb discapacitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt