Ara llegint
L’Obra Social de Caixa Colonya arriba enguany a 1 milió d’euros

L’Obra Social de Caixa Colonya arriba enguany a 1 milió d’euros

L'Obra Social de Caixa Colonya arriba enguany a 1 milió d'euros

A la reunió del Patronat de la Fundació Guillem Cifre de Colonya de dia 30 de març es va aprovar la Memòria i Comptes Anuals de 2022 i el Pressupost de la Fundació per a 2023. En la mateixa sessió, el Patronat ratificà l’aprovació de les ajudes concedides pel Comitè Ètic amb el fons provinent de les donacions dels clients de l’Estalvi Ètic de Colonya  i aprovà la proposta de concessió de subvencions d’aquest any 2023 amb el fons de l’Obra Social de Colonya que es destina a la Fundació.

La fita d’aquest 2023, pel que fa a l’Obra Social de Colonya, és que els recursos amb els que comptarà assoliran el milió d’euros, segons han detallat des de la institució, que es destinaran íntegrament a:

  • Col·laborar en la realització de l’entorn de 400 activitats d’entitats i associacions que treballen a les nostres Illes per a la divulgació de la cultura, la millora del benestar social, el suport de l’educació, la defensa del nostre territori i medi ambient i el desenvolupament de l’esport base i escolar.
  • Possibilitar el manteniment dels convenis signats per la Fundació Guillem Cifre de Colonya i, si cal, subscriure’n de nous, amb entitats de les nostres Illes dels àmbits educatiu i cultural, com ara, la Universitat de les Illes Balears o la Fundació Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma, concretament, en l’espai educatiu i social “Guillem Cifre de Colonya”, creat a aquest museu, així com amb centres educatius i entitats  que desenvolupen tasques en els sector socials, assistencial, mediambiental i esportiu de base.
  • Realitzar activitats pròpies, com ara el Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya, que enguany arriba a la seva XLII edició, amb 39 obres guanyadores publicades, destinades especialment a infants i joves.
  • Mantenir i cedir immobles i locals adscrits a l’Obra Social de Colonya perquè s’hi puguin desenvolupar iniciatives de caire social, assistencial o cultural.

“Quan s’acompleixen 143 anys de la seva fundació, Colonya continua al servei de la societat de les Illes Balears, retornant-li els beneficis propiciats per persones i entitats que ens confien els seus estalvis, que empren els nostres productes financers, molt sovint lligats estretament a projectes de vida i també a somnis, a ideals, a nous horitzons oberts, amb la finalitat de millorar les condicions de vida de la nostra comunitat”, han explicat des de l’entitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt