Ara llegint
Publicada la licitació per a la reobertura de la secció d’arqueologia del Museu de Mallorca

Publicada la licitació per a la reobertura de la secció d’arqueologia del Museu de Mallorca

La Gerència d’Infraestructures i Equipaments de Cultura del Ministeri de Cultura i Esport ha publicat la licitació del contracte per al servei de redacció dels projectes bàsic i d’execució, treballs complementaris i direcció tècnica i coordinació de seguretat i salut de l’exposició de la secció d’arqueologia del Museu de Mallorca. El cost estimat és de 133.250 euros més IVA.

La reforma de la seu palmesana del Museu de Mallorca es desenvoluparà en diverses fases que permetran reparar les filtracions i condicionar l’espai per acollir l’exposició permanent de la secció d’arqueologia, així com instal·lar vitrines i executar el projecte museogràfic. Per a 2022, ja està prevista una inversió de 249.273 euros.

El Govern de les Illes Balears, des de les seves competències d’interlocució amb l’Estat per als centres que són de la seva titularitat, ha treballat en els últims mesos en un pla d’actuació per als centres situats a les Illes Balears, fruit del qual es produeix aquest pas per reobrir la secció d’arqueologia. En finalitzar el procés, el Museu de Mallorca podrà mostrar la seva col·lecció actualitzada des de la prehistòria a l’islam.

El Museu de Mallorca és un museu de titularitat estatal amb el personal transferit al Govern de les Illes Balears, mentre que la seva gestió està transferida al Consell de Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt