Ara llegint
La Denominació d’Origen Oli de Mallorca convoca la desena edició del concurs Oleotapa

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca convoca la desena edició del concurs Oleotapa

La Denominació d'Origen Oli de Mallorca convoca la desena edició del concurs Oleotapa

El consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca ha convocat l’Oleotapa 2024, un concurs de cuina aplicada a l’Oli d’oliva verge extra que premiarà la proposta elaborada amb Oli de Mallorca que millor expressi el paper d’aquest emblemàtic producte com a ingredient de valor al conjunt de la tapa.

D’entre els cuiners que s’inscriguin fins dia 3 d’abril, es seleccionaran vuit finalistes que hauran de presentar les seves tapes davant el gran jurat a la final que es celebrarà el dia 15 d’abril a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.

L’autor de la tapa guanyadora rebrà una selecció d’Oli d’Oliva Verge Extra amb segell de qualitat Oli de Mallorca, accés de congressista a Madrid Fusion 2025, a més de 250 euros per compres al Mercat de l’Olivar i l’oportunitat de participar en accions de la D.O Oli de Mallorca. El segon i tercer classificats obtindran una selecció d’OOVE i abonaments de compra al Mercat de l’Olivar.

El concurs Oleotapa, que enguany encara la seva 10a edició, torna comptar amb la col·laboració del Mercat de l’Olivar, Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, l’Asociación de Cocineros Afincados en las Islas Baleares, així com amb el suport del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Showcooking de Kike Erazo, guanyador d’Oleotapa 2023

Per anar escalfant motors, aquest dissabte dia 16 de març a les 11h el Kike Erazo, del estaurant Morralla de Palma, descobrirà els secrets de la tapa amb la qual es va proclamar guanyador d’Oleotapa 2023 al showcooking que oferirà a l’Espai Gastronòmic del Mercat de l’Olivar. A la demostració, Erazo prepararà la que fou escollida pel jurat com a millor proposta de la final,el Cappuccino i coca d’OOVE i gamba vermella i un segon suggeriment en forma de coca de pebres.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt