Ara llegint
La Federació de Ciclisme rep el Premi Flor d’Ametller, en la seva segona edició

La Federació de Ciclisme rep el Premi Flor d’Ametller, en la seva segona edició

La Federació de Ciclisme rep el Premi Flor d'Ametller, en la seva segona edició

La Federació de Ciclisme de les Illes Balears ha rebut avui el Premi Flor d’Ametler, que enguany arriba a la segona edició. El guardó, impulsat pel Consell de Mallorca i la IGP Ametla de Mallorca, té com a objectiu reconèixer el treball de persones o entitats que fomenten l’ametlla, el seu cultiu i el seu consum. L’acte s’ha duit a terme la finca Son Pou de sa Majorada, a Vilafranca de Bonany.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, que s’ha encarregat de lliurar el premi, s’ha compromès a continuar fent costat als productors i ha anunciat la posada en marxa d’una campanya publicitària animant a la compra del producte local.

De fet, segons el conseller, “la promoció és essencial per a donar a conèixer un producte excel·lent i així incrementar el seu consum”.

En aquest sentit, Alzamora ha animat a la compra de béns, productes i serveis de quilòmetre zero i de circuit curt. Segons Alzamora, “Des del Consell continuarem impulsant línies d’ajudes amb les quals contribuïm a consolidar i enfortir el teixit productiu local de Mallorca”.

La Indicació Geogràfica Protegida per a l’ametlla de Mallorca existeix des de 2014 i és la denominació de qualitat que garanteix el vincle entre l’ametlla i el seu origen. També és el distintiu que avala els mètodes utilitzats durant la producció d’aquest fruit, que destaca per la seva excel·lència i sabor. En a darrera campanya s’ha augmentat producció respecte a l’anterior;  La IGP Ametlla de Mallorca ja  suma ja 300 explotacions, 4.000 Ha i 11 empreses.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt