Ara llegint
L’Oli de Mallorca amb Denominació d’Origen es promocionarà a la fira Alimentaria

L’Oli de Mallorca amb Denominació d’Origen es promocionarà a la fira Alimentaria

Els Olis d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Oli de Mallorca han anunciat que seran alguns dels productes de les Illes Balears que es donaran a conèixer a l’estand impulsat per la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural a la fira Alimentaria que tindrà lloc del 18 al 21 de març a Barcelona.

Amb l’objectiu de mostrar tant les característiques dels OOVE com la diversitat i matisos que aporten els diferents elaboradors, el visitant a la fira trobarà a la seva disposició una barra de tast composta per més d’una dotzena de referències entre monovarietals i coupage de les varietats autoritzades (mallorquina, arbequina, picual i empeltre) de Reis de Mallorca, Oli de Son Matge, Sa Cadernera, Son Catiu, Olis Sóller, Son Mesquidassa, Aubocassa, Son Tovell, Son Moragues, Treurer, Verderol i Es Verger.

Així mateix, l’oli de qualitat de Mallorca serà un dels productes que també es podrà degustar als showcookings que al llarg de les quatre jornades oferiran els cuiners d’ASCAIB.

Oli de Mallorca es suma a la mostra dels productes alimentaris de les Illes Balears que proposa la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local que portarà a Barcelona també a la DO Binissalem, DO Maó-Menorca, DOP Oliva de Mallorca, IGP Oliva de Mallorca, Flor de sal d’Es Trenc i Gin Xoriger, entre d’altres.

Per assistir a Alimentaria 2024 la Denominació d’Origen Oli de Mallorca compta amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i el Fons Europeu Agricola de Desenvolupament Rural.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt