Ara llegint
Oberta la convocatòria d’ajudes per a associacions i entitats socials de Mallorca

Oberta la convocatòria d’ajudes per a associacions i entitats socials de Mallorca

Oberta la convocatòria d'ajudes per a associacions i entitats socials de Mallorca

Les associacions i entitats del sector social de Mallorca ja poden demanar les ajudes econòmiques convocades per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) amb l’objectiu de finançar activitats o projectes desenvolupats durant l’any 2021.

Cada entitat sol·licitant podrà presentar un únic projecte que no superi els 60.000 euros i  subvencionable fins a 40.000 euros. Les entitats i associacions que optin a aquestes ajudes han de complir una sèrie de requisits com no tenir ànim de lucre, estar legalment constituïdes, disposar del domicili social a Mallorca o estar inscrites en el Registre Unificat de Serveis Socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Seran objectes de subvenció les actuacions de caràcter preventiu, d’atenció i suport social, psicològic i emocional a persones en situació de vulnerabilitat, dependència, risc d’aïllament, discriminació, marginació o exclusió social. També se’n podran beneficiar aquells projectes d’inserció, rehabilitació i integració sociolaboral de persones o col·lectius desfavorits, així com iniciatives que complementin els programes d’assistència, inserció i reinserció social de l’IMAS.

La tramitació per sol·licitar-les es farà de forma telemàtica mitjançant la Seu Electrònica del Consell de Mallorca o el registre electrònic de l’IMAS.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i romandrà actiu fins al 7 de novembre propvinent.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt