Ara llegint
Jaume Bover i Sor Lucía es convertiran en fills il·lustres d’Andratx

Jaume Bover i Sor Lucía es convertiran en fills il·lustres d’Andratx

Jaume Bover i Sor Lucía es convertiran en fills il·lustres d'Andratx

L’Ajuntament d’Andratx va aprovar ahir, en sessió plenària, el nomenament de Jaume Bover i Catalina Mayol (Sor Lucía) com a fills il·lustres del municipi.

El passat mes d’octubre es va aprovar en la sessió plenària fer fill il·lustreJaume Bover que ens va deixar dia 1 d’octubre passat. Jaume Bover va ser una persona que va traspassar fronteres amb escrits, investigacions i conferències. Era bibliotecari i arxiver. L’any 2013 es va dedicar la biblioteca municipal d’Andratx a la seva figura com a insigne bibliotecari i erudit andritxol. Des d’aleshores, rep el nom de Biblioteca Municipal d’Andratx Jaume Bover.

Per altra banda, l’equip de Govern ha nomenat Catalina Mayol (Sor Lucía) com a filla il·lustre del municipi d’Andratx per la seva labor i dedicació en la docència durant 42 anys de la seva trajectòria.

Sor Lucia fou directora del Col·legi Ramon Llull. Una dona amb empenta, capacitada per fer créixer tot un complex educatiu que ha marcat moltes generacions al municipi. Una dona servicial que va dedicar la seva vida a ajudar al que més ho necessitaven. Sor Lucia ens va deixar el 30 de juny de 2022, segons han recordat des de l’Ajuntament.

Per poder nomenar-los fills il·lustres s’ha duit a terme una prèvia investigació sobre les seves vides i trajectòries, corroborant que han estat dues persones que reuneixen els requisits d’idoneïtat per ser declarats fills il·lustres del municipi d’Andratx.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt