Ara llegint
Juliette causa destrosses al viver de Menut per valor de 160.000 euros

Juliette causa destrosses al viver de Menut per valor de 160.000 euros

Juliette causa destrosses al viver de Menut per valor de 160.000 euros

Després d’analitzar els danys a la finca pública de Menut, a Escorca, el personal tècnic ha determinat que s’han vist afectades 30.259 plantes, planters i esqueixos dels diferents hivernacles. Pel que fa a les infraestructures afectades, cal destacar els danys que han sofert els quatre hivernacles i la gàbia de creixement de pins i alzines, deixant-los completament inservibles. La teulada de les cases de Menut, datades del segle XIV, també han patit danys, així com el colomer, el sistema de reg i les taules de producció de planta. El valor dels danys causats és de 160.726 euros. 

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas, i el gerent de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT), Joan Ramon, han visitat la finca pública de Menut per conèixer les conseqüències del temporal Juliette al Centre Forestal de les Illes Balears (CEFOR). 

El conseller ha agraït la tasca feta pel personal que treballa a la finca «i la seva dedicació perquè una referència com és del CEFOR torni a recuperar la normalitat». Així mateix, Mir ha recordat que «la feina no s’atura, i un dels exemples n’és el programa de formació dual SOIB 30 que s’està duent a terme en aquesta finca». 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt