Ara llegint
Inca convida tots els habitants de les Illes Balears al Dijous Bo

Inca convida tots els habitants de les Illes Balears al Dijous Bo

Inca convida tots els habitants de les Illes Balears al Dijous Bo

Un any més, una representació de l’Ajuntament d’Inca i de la societat inquera s’ha desplaçat a Palma per convidar a tots els habitants de les Illes Balears a participar el pròxim 17 de novembre del Dijous Bo. Virgilio Moreno, batle d’Inca; Antoni Peña, regidor del Dijous Bo; i Miguel Ángel Cortés, regidor de Comunicació, han encapçalat el grup que ha visitat el Consell de Mallorca, el Parlament de les Illes Balears i el Consolat de Mar, seu de la Presidència del Govern de les Illes Balears, per explicar tota la programació de la gran fira de Mallorca.

En primer lloc, els representants de la ciutat d’Inca han estat rebuts per la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, en el Consolat de Mar. Armengol, Moreno i el cronista oficial d’Inca, Gabriel Pieras, han dirigit unes paraules als assistents. D’altra banda, així com estableix ja la tradició, s’ha lliurat a la presidenta una còpia del cartell que enguany promociona la fira i una senalla amb productes de kilòmetre 0, típics de la capital del Raiguer. 

Després, la delegació inquera s’ha traslladat al Parlament de les Illes Balears, a on han estat rebuts pel president Vicenç Thomas, a qui també han convidat a gaudir del Dijous Bo 2022. Finalment, la comitiva inquera ha acudit a la seu del Consell de Mallorca per complir amb la tradició i convidar igualment la corporació insular a la celebració del Dijous Bo. Durant ambdues recepcions, i com a símbol de la convidada, els inquers i les inqueres també han fet entrega del cartell i de l’obsequi en nom de tota la ciutadania inquera. 

La delegació inquera, al Parlament Balear.
La convidada realitzada avui dematí al Consell de Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt