Ara llegint
Tirme finança dues beques d’inserció laboral de la Fundació Deixalles

Tirme finança dues beques d’inserció laboral de la Fundació Deixalles

Tirme finança dues beques d’inserció laboral de la Fundació Deixalles

La donació de Tirme permetrà que durant 1 any dues persones en situació de vulnerabilitat rebin una beca d’inserció i puguin participar del Programa Itineraris Prelaborals de la Fundació Deixalles. Al programa, les persones participants poden millorar les seves competències personals, transversals i laborals amb el suport de l’equip monitor i l’equip tècnic social, i d’aquesta manera incrementar les possibilitats d’inserció laboral.

Segons informa Tirme en un comunicat, es tracta de persones en situació d’exclusió social i amb problemàtiques socials diverses, greus dificultats econòmiques i poques habilitats personals per accedir al mercat laboral, un fet que dificulta la seva inserció laboral.  

Les persones participants en aquest programa realitzen tallers socials i ambientals de la Fundació Deixalles, a més d’activitats relacionades amb l’entorn i la participació a la comunitat. L’objectiu és que aquestes persones recuperin la seva autoestima, la confiança i seguretat en si mateixes, la capacitat de posar ordre a la seva vida i la esperança d’una segona oportunitat que permeti incorporar-se activament a la societat i al món laboral.

Tirme i la Fundació Deixalles col·laboren des de l’any 2002 per afavorir la inserció laboral de persones en situació o risc d’exclusió social. El 2021, 209 persones es van beneficiar del projecte Itineraris Prelaborals, de les quals un 70% van millorar les seves habilitats socials i competències laborals, i un 22% va aconseguir inserir-se laboralment.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt