Ara llegint
L’ONCE homenatja MercaPalma pel seu cinquantè aniversari amb un cupó el 4 de juny

L’ONCE homenatja MercaPalma pel seu cinquantè aniversari amb un cupó el 4 de juny

L'ONCE homenatja MercaPalma pel seu cinquantè aniversari amb un cupó el 4 de juny

El cinquantè aniversari de MercaPalma serà el motiu protagonista del cupó del sorteig de l’ONCE del diumenge dia 4 de juny. Cinc milions i mig de cupons difondran el centre logístic i de comercialització agroalimentària més gran de les Illes Balears per retre homenatge a les cinc dècades que duu obert al públic i que es commemoren enguany. Uns cupons que comercialitzaran els més de 19.000 venedors que l’organització té arreu del país, així com de manera virtual a través d’internet.

Jeroni Barbón, director gerent de Mercapalma, i José Antonio Toledo, delegat de l’ONCE, acompanyats de Maribel Fullana, adjunta a Direcció de MercaPalma, i José Miguel García, cap de Mercat, han assistit a la presentació d’aquest cupó.

L’any 1973 va néixer a ciutat MercaPalma, per tal de promocionar i organitzar els diferents mercats majoristes de Palma. L’objectiu era oferir els serveis complementaris necessaris per al bon funcionament del mercat, oferint un servei essencial a la població com és l’abastiment d’aliments frescos i de qualitat.

Actualment, contribueix a l’escurçament de la cadena comercial i col·labora en el desenvolupament de la comercialització del producte local. Des de la seva inauguració han sortit de les instal·lacions més de 7 milions de tones de fruites, verdures i hortalisses fresques.

Mercats Centrals de Proveïment de Palma (Mercapalma) és una empresa pública, els accionistes de la qual són l’Ajuntament de Palma i l’empresa estatal Mercasa.

 MercaPalma compta amb prop de 380.000 metres quadrats i més d’un centenar empreses treballen a les seves instal·lacions. Diariamente hi acudeixen més de 2.800 vehicles i 2.300 usuaris (entre compradors i treballadors).

Mercapalma, a més, concentra l’oferta més gran d’empreses, activitats i productes relacionats amb el sector de l’alimentació de les Balears a una superfície distribuïda en zones diferenciades. El conformen un total de set pavellons: dos de fruites i verdures i cinc polivalents. Trobam, també, una zona d’activitats complementàries, locals comercials i oficines a l’edifici administratiu, així com el Situat de productors o Mercat pagès (3.240 metres quadrats, on uns 40 pagesos i més de 70 agricultors i agricultores ofereixen les fruites i hortalisses acabades de recollir de les seves finques).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt